Здравейте колеги, имам алфа аот 3.5години но само съм разглеждал форума без да коментирам, когато купих алфата смених ремъците както се полага, вече минавам 50000 и трябва нова смяна, тъй като ми изглежда напукан ремъка,ще слагам ремонтен комплект на вариатора и искам да си го направя сам с един мой приятел, въпросът ми е дали някой ще ми отслужи за една събота и неделя или ако има някой да ми продаде такива пети, или ме насочете от къде да си купя
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся пети за 145 . 1.4
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от псстт Покажи съобщениеЗдравейте колеги, имам алфа аот 3.5години но само съм разглеждал форума без да коментирам, когато купих алфата смених ремъците както се полага, вече минавам 50000 и трябва нова смяна, тъй като ми изглежда напукан ремъка,ще слагам ремонтен комплект на вариатора и искам да си го направя сам с един мой приятел, въпросът ми е дали някой ще ми отслужи за една събота и неделя или ако има някой да ми продаде такива пети, или ме насочете от къде да си купя
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Първоначално публикувано от псстт Покажи съобщениекакво е индикатор за ГМТ,не съм наясно за абвиатурата ГМТAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от псстт Покажи съобщениеясно, няма ли отбелязано къде трябва да стой буталото, и колко струва ГМТ, имаш ли идея
Ако от това не ти става напълно ясно, по-добре закарай колата в сервиз, защото може да объркаш нещо и да счупиш мотора.
Индиканорът не знам точно колко струва, но в сервиз ще дадеш за работа по-малко пари от парите за инструменти.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment